Dekadenckie Czekoladowe Ciasteczka Wielkanocne
Dekadenckie czekoladowe ciasteczka wielkanocne mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 71 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako bardzo niedrogi deser dla Wielkanoc. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Jeśli masz ciężki krem, pastelowe cukierki powlekane czekoladowe jajka, czekolada, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dekadencka Granola Z Ciemnej Czekolady, Dekadencki Pudding Chia Z Ciemnej Czekolady, oraz Dekadenckie Czekoladowe Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325 dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko patelni 13x9 cali ze skracaniem lub natryskiem do gotowania.
Dodać brownie mix zgodnie z zaleceniami na polu, przy użyciu wody, oleju i jaj.
Piec 24 do 26 minut lub aż wykałaczka włożona 2 cale od strony patelni wychodzi prawie czysty. Całkowicie fajne.
W małym rondlu podgrzej śmietanę, na średnim ogniu, do prawie wrzenia.
Zdjąć z ognia; wymieszać z czekoladą. Wymieszać 3 do 5 minut lub aż czekolada topi się i mieszanina jest gładka.
Wlać mieszaninę czekolady równomiernie na schłodzone ciasteczka, za pomocą małej szpatułki, aby równomiernie rozprowadzić ją na wierzchu. Dot top brownies z pastelowych cukierków powlekanych jaj, umieszczając je w równych odstępach czasu, więc jeden jest na każdym brownie. Użyj 12 dla większych brownies, 24 dla mniejszych.
Brownies przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Pokrój w 4 rzędy po 3 rzędy dla dużych brownies lub 6 rzędów po 4 rzędy dla 24 brownies.