Deep Fried Black Eyed Peas

Deep Fried Black Eyed Peas
Deep Fried Black Eyed Peas może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 125 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz koszerną sól, cebulę, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Smażona Sałatka Z Kurczaka Z Sosem Black Eyed Peas I Maślanką, Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, oraz Garlicky krewetki pieprz czarny i Black-Eyed Peas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść black-Eyed peas w dużym pojemniku i przykryj kilkoma centymetrami chłodnej wody; odstawić na 8 godzin na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
GrochGroch
2
Następnego dnia odcedzić i opłukać groszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrochGroch
3
Wlać wystarczającą ilość wody, aby pokryć groch przez 3-cale, a następnie wymieszać cebulę, liście laurowe i pieprz jalapeno. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż groszek są miękkie, ale nie papki, 40 do 50 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
Liście LauroweLiście Laurowe
CebulaCebula
WodaWoda
GrochGroch
4
Dodać więcej wody w razie potrzeby, aby utrzymać groszek przykryty podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
GrochGroch
5
Spuścić groszek w durszlaku ustawionym w zlewie i rozprowadzić na blasze wyłożonej papierowymi ręcznikami lub ręcznikami do spuszczania. Wyrzucić liście laurowe i schłodzić groszek, aż będzie gotowy do usmażenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
DurszlakDurszlak
6
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy lub dużym rondlu do 375 stopni F (190 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Ostrożnie wlać około 1 1/2 szklanki grochu do gorącego oleju na partię i smażyć, aż chrupiące, 4 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrochGroch
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Zdjąć groszek, osuszyć na papierowych ręcznikach i wrzucić gorący groszek do miski z przyprawami do owoców morza i koszerną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Owoców MorzaPrzyprawa Do Owoców Morza
Sól KoszernaSól Koszerna
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
9
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn