Deep Fried Black Eyed Peas
Deep Fried Black Eyed Peas może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 125 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz koszerną sól, cebulę, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Smażona Sałatka Z Kurczaka Z Sosem Black Eyed Peas I Maślanką, Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, oraz Garlicky krewetki pieprz czarny i Black-Eyed Peas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść black-Eyed peas w dużym pojemniku i przykryj kilkoma centymetrami chłodnej wody; odstawić na 8 godzin na noc.
Następnego dnia odcedzić i opłukać groszek.
Wlać wystarczającą ilość wody, aby pokryć groch przez 3-cale, a następnie wymieszać cebulę, liście laurowe i pieprz jalapeno. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż groszek są miękkie, ale nie papki, 40 do 50 protokół.
Dodać więcej wody w razie potrzeby, aby utrzymać groszek przykryty podczas gotowania.
Spuścić groszek w durszlaku ustawionym w zlewie i rozprowadzić na blasze wyłożonej papierowymi ręcznikami lub ręcznikami do spuszczania. Wyrzucić liście laurowe i schłodzić groszek, aż będzie gotowy do usmażenia.
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy lub dużym rondlu do 375 stopni F (190 stopni C).
Ostrożnie wlać około 1 1/2 szklanki grochu do gorącego oleju na partię i smażyć, aż chrupiące, 4 do 7 minut.
Zdjąć groszek, osuszyć na papierowych ręcznikach i wrzucić gorący groszek do miski z przyprawami do owoców morza i koszerną solą.