Deep Dish Pumpkin Pie
Za 86 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 487 kalorii, 8G białka, oraz 30g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, cukier puder, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 38%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Deep Dish Pumpkin Pie, Głębokie danie ciasto dyniowe ze skórką Gingersnap, oraz Mini Deep Dish Pumpkin Pies dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Specjalne wyposażenie: 9 1/2 cala pie pan
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Na skórkę: włóż mąkę do robota kuchennego, dodaj 6 łyżek lodowatej wody, masło i sól. Puls w robocie kuchennym, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Wyjmij z robota kuchennego i ugniataj do światła. Zawiń ciasto i schłódź w lodówce przez co najmniej 30 minut.
Wyjmij i rozwałkuj ciasto, aby pasowało do patelni.
Umieść ciężarki do ciasta na dnie i piecz przez 25 minut.
Wyjmij z piekarnika i pozwól skorupce ciasta ostygnąć.
Umieść dynię, brązowy cukier, cynamon, imbir, gałkę muszkatołową, goździki i sól w dużej misce i zmiksuj trzepaczką.
Dodaj odparowane mleko, melasę i jajka; energicznie mieszaj trzepaczką, aż będzie gładka.
Wlej nadzienie do skorupy ciasta. Przykryj krawędź Skórki folią aluminiową.
Piecz ciasto na środkowym ruszcie piekarnika, aż wierzch będzie lśniący i zastygnie. Ciasto ustawia się, gdy nóż włożony w środek wyjdzie czysty, około 1 godziny.
W przypadku bitej śmietany: schłodź śmietanę do ubijania przez 15 do 20 minut.
Połącz schłodzoną śmietanę do ubijania i cukier w misce ubij je razem mikserem elektrycznym, aż zobaczysz jędrne szczyty, kilka minut.
Wyjmij ciasto z piekarnika i ostrożnie zdejmij folię. Ostudzić ciasto na stojaku.
Podawaj ciasto na ciepło, zimno lub w temperaturze pokojowej z porcją bitej śmietany.