Deep Dish Pepperoni Pizza

Deep Dish Pepperoni Pizza
Głębokie danie Pepperoni Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 296 kalorii, 18g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz aktywne drożdże, paprykę, pomidory śliwkowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pizza Pepperoni, Pepperoni Deep-Dish Pizza, oraz Pizza Deep-Dish dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj uniwersalną mąkę i olej; ubijaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Dodać mąkę pszenną, zioła, czosnek w proszku i sól. Obrócić na posypaną mąką powierzchnię; zagniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka PszennaMąka Pszenna
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
ZiołaZioła
SólSól
4
Umieść w nasmarowanej misce; przekręć raz, aby nasmarować wierzch. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, o 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Punch ciasto w dół; roll do 14-in. koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
RolkaRolka
6
Przenieść do dobrze nasmarowanego 10-calowego. patelnia żaroodporna, pozwalając na zasłonę ciasta z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Połączyć sery mozzarella, Szwajcarski i cheddar; posypać 1 szklankę na ciasto. Odstawić pozostałą masę serową na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
SerSer
CiastoCiasto
8
Na dużej patelni, podsmażyć zieloną paprykę, cebula i zioła w oleju do miękkości. Łyżka połowy warzyw nad serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
WarzywaWarzywa
SerSer
CebulaCebula
ZiołaZioła
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Warstwę z połową parmezanu i pomidorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
PomidorPomidor
10
Posypać 2 szklankami reserved mieszanki serowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
11
Warstwę z pozostałymi warzywami, parmezanem i pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
WarzywaWarzywa
PomidorPomidor
12
Fold crust nad nadzieniem w kierunku środka patelni, aby utworzyć krawędź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Piec w temperaturze 400° przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Posypać pepperoni i pozostałą mieszaninę sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
SerSer
15
Piec 5 minut dłużej lub aż skorupa jest złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
16
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Magazyn