Deep Dark Mocha Torte

Deep Dark Mocha Torte
Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 547 kalorii, 6G białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, rum, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dark Mocha torte, Deep Dark Mocha Cake, oraz Ciemny Brązowy Goo, Aka Głęboki Ciemny Sos Truflowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325ºf dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Posmaruj i lekko mąkę dwie 8-lub 9-calowe okrągłe patelnie do ciast lub spryskaj sprayem do pieczenia z mąką. Zrobić i schłodzić ciasta zgodnie z zaleceniami na polu 8-lub 9-calowe rundy. Warstwy przechowywać w lodówce około 45 minut dla łatwiejszej obsługi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W międzyczasie, w rondlu 1-ćwiartkowym, mieszaj granulowany cukier, rum i granulki kawy, aż kawa się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Kawa RozpuszczalnaKawa Rozpuszczalna
KawaKawa
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając; zdjąć z ognia. Całkowicie fajne.
4
W średniej misce, beat napełniania składników z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości tylko do wymieszać, dodając wystarczającą ilość mleka do rozprzestrzeniania konsystencji; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
W rondlu 1-quart, składniki ganache ciepła na małym ogniu, często mieszając, aż chipsy są stopione i mieszanina jest gładka. Przechowywać w lodówce około 30 minut, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Wytnij każdą warstwę ciasta poziomo, aby zrobić 2 warstwy. (Aby wyciąć, oznaczyć bok ciasta wykałaczkami i pokroić długim, cienkim nożem.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
NóżNóż
7
Posmaruj około 1 łyżki mieszanki rumu na pokrojonej stronie każdej warstwy; odstawić na 1 minutę, aby namoczyć ciasto. Wypełnij każdą warstwę około 2/3 filiżanki nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
8
Rozprowadzić ganache na boku i na górze torte. Przechowywać luźno w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn