Danny ' s Mojo Pork
Wieprzowina Mojo Danny ' ego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 518 kalorii, 59G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Jeśli wycisnąłeś sok z cytryny, oregano w proszku, boston butt i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Grillowany Schab z pomarszczonymi ziemniakami, Mojo Verde i Mojo Picón, Mojo Pork, oraz Czosnek-y Mojo wieprzowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz sok pomarańczowy, sok z cytryny, prażony czosnek, liść oregano, sól, pieprz, liście laurowe i cebulę i wymieszaj w dużym słoiku z ciasno dopasowaną pokrywką. Marynata jest najlepsza, jeśli jest przechowywana w lodówce do 8 godzin i będzie przechowywać w lodówce przez kilka tygodni.
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F.
Chochla 10 uncji marynaty na wierzchu Boston butt w patelni do pieczenia i posypać proszek oregano na wierzchu.
Wstawić do piekarnika i piec 10 godzin. (Danny lubi przygotowywać marynatę rano, pozwolić jej fermentować przez cały dzień i umieszcza swój bostoński Tyłek w piekarniku, aby gotować przez noc.)