Daktyle Nadziewane migdałami i serem pleśniowym

Daktyle Nadziewane migdałami i serem pleśniowym
Daktyle Nadziewane migdałami i serem pleśniowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz migdały marconan, daktyle madjool, ser cabrales i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Daktyle Nadziewane Serem Pleśniowym, Daktyle Nadziewane Serem Pleśniowym, oraz Ser Pleśniowy Nadziewany Daktyle dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn