Daktyle Nadziewane migdałami i serem pleśniowym
Daktyle Nadziewane migdałami i serem pleśniowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz migdały marconan, daktyle madjool, ser cabrales i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Daktyle Nadziewane Serem Pleśniowym, Daktyle Nadziewane Serem Pleśniowym, oraz Ser Pleśniowy Nadziewany Daktyle dla podobnych receptur.