Dad ' s Beef and Chive Dip
Need a gluten free I primal hor d ' oeuvre? Dip taty z wołowiną i szczypiorkiem może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 7 i kosztuje $1.54 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 499 kalorii. Jest idealny do Super Bowl. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Mieszanka łagodnego sera cheddar, serek, śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Spróbuj Pieczeń wołowa ze szczypiorkiem pieczone ziemniaki, Garnek z wołowiną i porem ze szczypiorkiem, oraz Dip Do Pizzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać śmietanę z dipem ze szczypiorkiem, śmietaną i twarogiem.
Złóż zieloną cebulę, suszoną wołowinę i ser Cheddar do mieszanki serów śmietankowych.
Przykryć zanurzyć z folią i przechowywać w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 1 godzinę.