Czosnek Puree Czerwone Ziemniaki
Czosnek puree czerwone ziemniaki może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 214 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka soli, mleko, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, Johnny Garlic ' s Famous Garlic and Rosemary puree Potatoes, oraz Ziemniaki Puree Czosnkowe.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w małym rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 13 minut lub do miękkości.
Połącz masło i mielony czosnek w średniej misce mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 30 sekund lub do roztopienia masła.
Dodać ziemniaki, mleko i sól. Masę wymieszać z masherem ziemniaczanym lub widelcem do pożądanej konsystencji.