Czosnek-potarty Tri-Tip z kapary miętowej Salsan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.08 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to raczej tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 godziny i 45 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, salsę z kapary miętowej, szalotkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sos: Sos Miętowo-Kaparowy, Miętowo-Pesto z jagnięciny, oraz Grillowane karczochy z sosem Kaparowo-miętowym.
Instrukcje
1
Czosnek posypać solą i zmielić do połączenia, następnie rozgnieść na pastę płaską stroną noża szefa kuchni. W małej misce wymieszaj pastę z papryką, pieprzem i 2 łyżkami. olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek
Mięso Mielone
(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa Kuchni
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozprowadź pastę na całej trójpunktówce. Owinąć mięso w folię i schłodzić co najmniej 24 godziny i do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Ciepło Pozostałe 1 łyżka. olej na dużej, żaroodpornej patelni na średnim ogniu. Brązowe tri-końcówki tylko z jednej strony, 3 do 4 minut. Obrócić mięso na patelni; następnie umieścić w piekarniku i piec, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 125 średnio rzadkie, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować, jest Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé z Pinot Noir. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.