Czosnek Parmezan Małpi Chleb
Czosnek parmezan Małpi chleb wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 262 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka czosnku w proszku, parmezan, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Czosnek Parmezan Małpi Chleb, Parmezan-Czosnek Małpi Chleb, oraz Pikantny Chleb Małpi Parmezan-Czosnek.
Instrukcje
Nasmaruj 10-calową patelnię Bundt lub patelnię rurową.
W średniej misce, wymieszać zieloną cebulę, pietruszka, czosnek w proszku, sól, masło i jajka, aż dobrze wymieszane. Przełamać ciasto chlebowe off w kawałkach wielkości orzecha włoskiego, i zanurzyć każdy kawałek do mieszaniny jaj.
Na przygotowaną patelnię umieść powlekane kulki ciasta. Gdy pojawi się warstwa kulek pokrywająca dno patelni, posypać parmezanem. Powtórz, posypując każdą warstwą serem, aż wszystko będzie na patelni. Przykryć luźno i odstawić do podwojenia rozmiaru, około 45 minut. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Piec przez 30 minut w nagrzanym piekarniku lub na złoty kolor.