Czosnek Parmezan Małpi Chleb

Czosnek Parmezan Małpi Chleb
Czosnek parmezan Małpi chleb wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 262 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka czosnku w proszku, parmezan, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Czosnek Parmezan Małpi Chleb, Parmezan-Czosnek Małpi Chleb, oraz Pikantny Chleb Małpi Parmezan-Czosnek.

Instrukcje

1
Nasmaruj 10-calową patelnię Bundt lub patelnię rurową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
2
W średniej misce, wymieszać zieloną cebulę, pietruszka, czosnek w proszku, sól, masło i jajka, aż dobrze wymieszane. Przełamać ciasto chlebowe off w kawałkach wielkości orzecha włoskiego, i zanurzyć każdy kawałek do mieszaniny jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Ciasto ChleboweCiasto Chlebowe
Zielona CebulaZielona Cebula
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
JajkoJajko
SólSól
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Na przygotowaną patelnię umieść powlekane kulki ciasta. Gdy pojawi się warstwa kulek pokrywająca dno patelni, posypać parmezanem. Powtórz, posypując każdą warstwą serem, aż wszystko będzie na patelni. Przykryć luźno i odstawić do podwojenia rozmiaru, około 45 minut. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
SerSer
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Piec przez 30 minut w nagrzanym piekarniku lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn