Pączki Jabłkowe
Pączki jabłkowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Ten przepis służy 24. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła, mielonego maczugi, sody oczyszczonej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pączki Jabłkowe, Pączki Jabłkowe, oraz Mus Jabłkowy Drop Pączki.
Instrukcje
Rozgrzać olej w frytkownicy do 375 stopni F (190 stopni C).
W dużej misce ubić biały cukier, masło, jajka i mus jabłkowy. W osobnej misce wymieszaj mąkę proszek do pieczenia, sól, sodę oczyszczoną, Buzdygan i cynamon. Mieszamy mieszankę mąki z mieszanką jajeczną na przemian z maślanką.
Wymieszać, aż powstanie sztywne ciasto.
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię.
Zwiń w arkusz o grubości od 3/4 do 1 cala. Upewnij się, że ciasto rozwałkować do równej grubości.
Wyciąć pączki obcinaczem do pączków.
Ostrożnie wsuń pączki do gorącego oleju. Obracaj pączki, gdy tylko wydobędą się na powierzchnię. Smażyć na złoty kolor z obu stron.
Osuszyć na papierowych ręcznikach i kurzyć cukrem cukierniczym.