Pączki Jabłkowe

Pączki Jabłkowe
Pączki jabłkowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Ten przepis służy 24. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła, mielonego maczugi, sody oczyszczonej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pączki Jabłkowe, Pączki Jabłkowe, oraz Mus Jabłkowy Drop Pączki.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w frytkownicy do 375 stopni F (190 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
2
W dużej misce ubić biały cukier, masło, jajka i mus jabłkowy. W osobnej misce wymieszaj mąkę proszek do pieczenia, sól, sodę oczyszczoną, Buzdygan i cynamon. Mieszamy mieszankę mąki z mieszanką jajeczną na przemian z maślanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
MaślankaMaślanka
CynamonCynamon
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Kwiat MuszkatołowyKwiat Muszkatołowy
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wymieszać, aż powstanie sztywne ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
4
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Zwiń w arkusz o grubości od 3/4 do 1 cala. Upewnij się, że ciasto rozwałkować do równej grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Wyciąć pączki obcinaczem do pączków.
7
Ostrożnie wsuń pączki do gorącego oleju. Obracaj pączki, gdy tylko wydobędą się na powierzchnię. Smażyć na złoty kolor z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Osuszyć na papierowych ręcznikach i kurzyć cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
9
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn