Czosnek Parmezan Gardłosz Pomarańczowy
Czosnek parmezan Gardłosz pomarańczowy wymaga około 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 24g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 3,74 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 128 fanów. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. Jeśli masz masło, sól, filety gardłosza pomarańczowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 58%. Spróbuj Czosnek Parmezan Gardłosz Pomarańczowy, Parmezan Gardłosz Atlantycki, oraz Parmezan Gardłosz Pomarańczowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Filety gardłosza pomarańczowego umieścić na patelni brojlerów i wycisnąć cytrynę na wierzchu ryby. Smażyć filety w rozgrzanym piekarniku przez około 6 do 8 minut.
Połącz parmezan, masło, dijionnaise, czosnek i sól w małej misce.
Wyjąć rybę z piekarnika i rozprowadzić masę serową na filetach.
Posypać papryką. Broil aż polewa jest lekko rumiane i płatki ryb łatwo widelcem, o 3 protokół.