Czosnek Panierowany I Koper Rybny-Niskotłuszczowy
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Panierowany czosnek i koperek ryby-niska zawartość tłuszczu może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1194 kalorii, 170g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 16,74 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 67% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Mieszanka panko, kiełki pszenicy, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest doskonałe. Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej, oraz Ryba w sosie pomidorowym (ryba panierowana ) są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Tosty Panko bułkę tartą na unoiled blachy do pieczenia w piekarniku 350 stopni przez około pięć minut, lub do lekko złoty.Ten krok jest opcjonalny, ale dodaje przyjemnego smaku.Zwiększyć temperaturę piekarnika do 400 stopni.Filety rybne opłukać pod zimną wodą, osuszyć i odstawić podczas mieszania okruchów topping.In duża płytka miska, wymieszać panko, kiełki pszenicy, koperek, musztarda, czosnek, sól i pieprz, aż równomiernie combined.In oddzielną miskę, lekko ubić białka.Filety zanurzyć w białkach, a następnie zanurzyć w bułce tartej mixture.Be pamiętaj, aby równomiernie pokryć obie strony.
Umieść panierowane filety na blasze do pieczenia, która została lekko spryskana nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Piec w piekarniku przez około 20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Podawać ze świeżymi klinami cytrynowymi.