Czosnek na grzance

Czosnek na grzance
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj czosnku na tostach. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sok pomarańczowy, jarmuż, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Jaja Przepiórcze Z Zielenią Fava Na Grzance, Nadziewane Tosty Francuskie Z Boczkiem, Zielenią Mniszka Lekarskiego I Gruyère, oraz ser czosnek tosty, jak zrobić ser czosnek tosty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Łodyżkę i umyć jarmuż, wytrząsając nadmiar wody. W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować jarmuż do miękkości, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić jarmuż, a następnie zanurzyć go w dużej misce z lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Odcedzić ponownie i, używając rąk, wycisnąć większość wody. Warzywa nie muszą być całkowicie suche. Jarmuż posiekać i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
WodaWoda
JarmużJarmuż
4
W małym rondlu, połączyć sherry i rodzynki na średnim ogniu. Doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, następnie zdjąć z ognia i odstawić na strome na co najmniej 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Na patelni rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać cebulę i gotować, aż miękkie i półprzezroczyste, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
7
Dodać czosnek i gotować, aż aromatyczny, jeszcze minutę lub dwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
8
Dodać jarmuż, sherry, rodzynki, anchois, sok pomarańczowy i skórkę, i płatki czerwonej papryki. Przykryć patelnię, włączyć ogień do niskiego, i gotować, aż smaki są mieszane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
SardeleSardele
RodzynkiRodzynki
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Zdejmij pokrywę, podnieś ciepło do średniej wysokości i zagotuj większość nadmiaru płynu.
10
Zdjąć z ognia. Doprawić do smaku solą, pieprzem i mżawką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PieprzPieprz
SólSól
11
Top każdy z tostów z niektórych zieleni, albo ciepłe lub w temperaturze pokojowej, i top z wiórkami parmezanu. Układaj toasty na talerzu i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
ZieloniZieloni
12
artykuł var
13
Typ_27_data = {};
14
artykuł
15
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn