Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj czosnku na tostach. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sok pomarańczowy, jarmuż, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Jaja Przepiórcze Z Zielenią Fava Na Grzance, Nadziewane Tosty Francuskie Z Boczkiem, Zielenią Mniszka Lekarskiego I Gruyère, oraz ser czosnek tosty, jak zrobić ser czosnek tosty dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Łodyżkę i umyć jarmuż, wytrząsając nadmiar wody. W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować jarmuż do miękkości, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Odcedzić jarmuż, a następnie zanurzyć go w dużej misce z lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Odcedzić ponownie i, używając rąk, wycisnąć większość wody. Warzywa nie muszą być całkowicie suche. Jarmuż posiekać i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Woda
Jarmuż
4
W małym rondlu, połączyć sherry i rodzynki na średnim ogniu. Doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, następnie zdjąć z ognia i odstawić na strome na co najmniej 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rodzynki
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Na patelni rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodać cebulę i gotować, aż miękkie i półprzezroczyste, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
7
Dodać czosnek i gotować, aż aromatyczny, jeszcze minutę lub dwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
8
Dodać jarmuż, sherry, rodzynki, anchois, sok pomarańczowy i skórkę, i płatki czerwonej papryki. Przykryć patelnię, włączyć ogień do niskiego, i gotować, aż smaki są mieszane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Sok Pomarańczowy
Sardele
Rodzynki
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Zdejmij pokrywę, podnieś ciepło do średniej wysokości i zagotuj większość nadmiaru płynu.
10
Zdjąć z ognia. Doprawić do smaku solą, pieprzem i mżawką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Pieprz
Sól
11
Top każdy z tostów z niektórych zieleni, albo ciepłe lub w temperaturze pokojowej, i top z wiórkami parmezanu. Układaj toasty na talerzu i podawaj.