Czosnek kukurydza na kolbie
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Czosnek kukurydza na kolbie może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 642 osoby. Udaj się do sklepu i odebrać masło, kłosy kukurydzy, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Chive' n ' Garlic Corn, Czosnek Pieprz Kukurydza, oraz Kukurydza Czosnkowo-Bazyliowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu lub rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść każde ucho kukurydzy na oddzielnym placu folii aluminiowej.
Na każdą z nich ułożyć 1 łyżkę masła i posypać czosnkiem w proszku. Owinąć uszy szczelnie folią.
Umieść kłosy kukurydzy na grillu lub w piekarniku na 20 do 30 minut, odwracając się od czasu do czasu.