Czosnek kochanek kurczak

Czosnek kochanek kurczak
Kurczak kochanka czosnku może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 524 kalorie. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz płatki pietruszki, sok z cytryny, okruchy chleba przyprawione włoskami i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Spróbuj Czosnek kochanek kurczak, Garlic Lover ' s Rub, oraz Garlic Lover ' s Hummus dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj wodę, sól koszerną i cukier, aż sól i cukier całkowicie rozpuszczą się w solance.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
SolankaSolanka
CukierCukier
WodaWoda
2
Włożyć piersi z kurczaka do dużej plastikowej torebki; wlać solankę do torebki z kurczakiem. Wycisnąć powietrze z worka i uszczelnić. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
Cały KurczakCały Kurczak
SolankaSolanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj naczynie do pieczenia 13x9x2 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Wymieszać parmezan, bułkę tartą, natkę pietruszki, sól i czarny pieprz razem w misce; rozłożyć około 1/3 mieszaniny na dno przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Bułka TartaBułka Tarta
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wyjąć kurczaka z solanki, wytrząsnąć nadmiar płynu i osuszyć. Pozostałą solankę należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
6
Kurczak zalać oliwą z oliwek. Ułożyć kurczaka na warstwie parmezanu w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Pozostałą mieszaninę parmezanu posypać kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Cały KurczakCały Kurczak
8
Wymieszać czosnek, margarynę i sok z cytryny razem w małej misce; skropić kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MargarynaMargaryna
Cały KurczakCały Kurczak
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Gotuj piersi z kurczaka, aż nie będą już różowe w środku, a soki będą jasne, 25-30 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
10
Przełącz piekarnik na broil.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Posypać serem piersi kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
SerSer
12
Podgrzej brojlery w piekarniku. Gotować kurczaka pod brojlerem, aż ser topi się i złocisty, o 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn