Czerwony Lucjan z kolendrą, czosnkiem i limonką

Czerwony Lucjan z kolendrą, czosnkiem i limonką
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Czerwony Snapper z kolendry, czosnek, i limonka spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 300 kalorii, 35g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, filety z Lucjana, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Czerwony Snapper en Papillote z winegretem Kolendrowo-limonkowym, Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, oraz Czosnek Cilantro Limonka Ryż.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery i lekko posmaruj płytką patelnię do pieczenia (1 cal głębokości).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
BrojlerBrojler
2
Osusz rybę, a następnie ułóż, skórkę do góry, w 1 warstwie na patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Posmaruj obie strony ryby 3 łyżkami oleju i posyp solą i pieprzem. Wrzucić razem kolendry, czosnek, i skórki w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KolendraKolendra
CzosnekCzosnek
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Ryby Broil 6 cali od ciepła, bez przewracania, aż po prostu gotowane przez, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
5
Przełóż rybę, skórkę do góry, metalową łopatką na talerz, następnie posyp mieszanką kolendry i skrop pozostałe 3 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia66
Magazyn