Czerwony Chard I Pieczarkowe Quesadillas

Czerwony Chard I Pieczarkowe Quesadillas
Czerwony Chard i pieczarki Quesadillas jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 365 kalorii, 10g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od jednej głodnej Mamy ma 2 fanów. Mało kto lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka tortilli kukurydzianych, guacamole, ocet sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Boczek Chard Quesadillas dla dwojga, Boczek Chard Quesadillas, oraz Guadalajaran Chard Quesadillas.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Stoltz Organic Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn