Czerwony Chard i pieczarki Quesadillas jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 365 kalorii, 10g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od jednej głodnej Mamy ma 2 fanów. Mało kto lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka tortilli kukurydzianych, guacamole, ocet sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Boczek Chard Quesadillas dla dwojga, Boczek Chard Quesadillas, oraz Guadalajaran Chard Quesadillas.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Stoltz Organic Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 26 dolarów za butelkę.