Czerwone Ziemniaki Chile
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać czerwone ziemniaki Chile spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 170 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka chile colorado, zielona cebula, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, Ziemniaki z Chile i serem, oraz Chile Pasilla Wieprzowina I Ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w holenderskim piekarniku. Przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 20 minut lub do przetargu.
Podgrzać 1 1/2 łyżki oleju roślinnego w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj połowę ziemniaków; smażyć 8 minut lub aż lekko rumiane.
Zdjąć z patelni. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i ziemniakami.
Umieść ziemniaki, cebulę, Chile Colorado i sól na patelni i gotuj na średnim ogniu 1 minutę lub do dokładnie ogrzanego, stale mieszając.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili w menu? Spróbuj sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Casteller Cava Rosado z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Casteller Cava Rosado]()
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé to pyszne wino musujące wytwarzane tradycyjną metodą, z drugą fermentacją w butelce. Starzone przez 12 miesięcy na osadzie przed wydaniem, konsekwentnie dostarcza smaki premium.Ta żywa, pikantna Cava dobrze pasuje do większości tapas, oprócz świeżych owoców, tarty jagodowe i miękkie, kremowe sery. Ma więcej niż wystarczająco stylu i substancji, aby być doskonałym aperitifem sam w sobie.