Czerwone Chile i pekan Slaw

Czerwone Chile i pekan Slaw
Czerwone Chile i pekan Slaw może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pieprz Jalapeno, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, oraz Marchew, kolendra i Chile Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać 1/2 szklanki bulionu warzywnego ze skrobią kukurydzianą w miarce do wymieszania. Doprowadzić Pozostałe 28 uncji zapasów do wrzenia w średnim rondlu na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i powoli ubijać w mieszaninie stock-cornstarch. Mieszaj szybko, aż do uzyskania konsystencji oliwy z oliwek. (Powinien przylgnąć do tylnej części łyżki.) Schłodzić do temperatury pokojowej, odtłuścić i wyrzucić folię na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Umieść nasiona kminku w suchej patelni na średnim ogniu. Mieszaj do momentu uwolnienia aromatu nasion, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Zmiksuj 1/4 szklanki wywaru w blenderze z nasionami kminku i pozostałymi składnikami dressingu, aż będzie gładka. (Przechowywać w lodówce lub zamrażać resztki zapasów.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Połączyć pekan, chili w proszku i oleju w misce do mieszania; wrzucić do herbu pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
6
Umieść orzechy na blasze ciastka i piecz, aż aromat proszku chili zostanie uwolniony, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Pliki CookiePliki Cookie
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Połączyć dressing i slaw składników w misce. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Casteller Cava Brut. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Casteller Cava Brut
Casteller Cava Brut
Casteller Brut Cava wykazuje aromaty zielonego jabłka i cytrusów. W ustach ma ostre, świeże smaki z nutami cytrusowo-limonkowymi i odrobiną słodyczy. Smakuje świeżo, czysto i nerwowo.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn