Czerwone aksamitne babeczki z nadzieniem z serem śmietankowym i lukrem

Czerwone aksamitne babeczki z nadzieniem z serem śmietankowym i lukrem
Czerwone aksamitne babeczki z nadzieniem z serem śmietankowym i lukrem wymagają z grubsza 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 84 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 364 kalorie, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. 443 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do valentin day. Udaj się do sklepu i odebrać masło, jajka, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Czerwone aksamitne babeczki z nadzieniem z serem śmietankowym i lukrem, Czerwone aksamitne babeczki z lukrem serowym, oraz Czerwone aksamitne babeczki z lukrem serowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
3
W dużej misce, wymieszać ciasto beat, woda, olej, jaja, kakao i kolor żywności na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin (około 2/3 pełne).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Piec i ostudzić całkowicie zgodnie z zaleceniami na polu na babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
5
W dużej misce, beat twarożek, masło i wanilia z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż puszysty. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając aż będzie gładki. Ubić w 1 łyżce mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodaj dodatkowe mleko, 1 łyżeczkę na raz, aż lukier będzie konsystencją.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
7
Dopasuj okrągłą końcówkę (otwór o średnicy około 1/8 do 1/4 cala) w ozdobnej torbie. Łyżka około 1 1/4 szklanki lukier do torby. Włożyć końcówkę w środku 1 babeczki, mniej więcej w połowie. Delikatnie ściśnij ozdobną torebkę, ciągnąc do góry, aż babeczka lekko puchnie i nadzienie znajdzie się na górze. Powtórz z pozostałymi babeczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
8
Dopasuj okrągłą końcówkę (otwór o średnicy około 1/2 cala) do dekoracyjnej torby. Łyżka pozostały lukier do torby; obficie rury lukier w ruchu kołowym na górze każdej babeczki, pozostawiając 1/4-calowy granicy wokół krawędzi. Wierzch z kolorowym cukrem. Przechowywać luźno w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dekorowanie CukruDekorowanie Cukru
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn