Czerwona kapusta z jabłkiem i orzechami włoskimi
Czerwona kapusta z Bramley apple & orzechy włoskie zajmuje mniej więcej 30 minut od początku do końca. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 106 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 62 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Ten przepis z BBC Good Food wymaga orzechów włoskich, masła, cukru muscovado i liścia laurowego. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z czerwonej kapusty z zielonym jabłkiem, konfiturami z borówki i prażonymi orzechami włoskimi, Sałatka z czerwonej kapusty z gruszkami i orzechami włoskimi, oraz Sałatka z czerwonej kapusty z orzechami włoskimi i rodzynkami - 4 punkty.
Instrukcje
Kapustę przełożyć na szeroką płytką patelnię z masłem, jabłkiem, liściem laurowym i goździkami. Gotować, mieszając, aż kapusta zacznie więdnąć.
Dodaj ocet (cofnij się i nie wdychać, aż para ustąpi), a następnie nadal mieszać i gotować, aż ocet prawie wszystkie zniknęły.
Dodaj cukier i mieszaj, aż całkowicie się rozpuści, uważaj, aby nie spalić.
Posypać orzechami włoskimi do podania. To dobrze zamrozi, ale niech całkowicie rozmrożi, zanim delikatnie ogrzeje się na patelni lub kuchence mikrofalowej.