Czerwona kaczka z jabłkami: Germano alle Mele

Czerwona kaczka z jabłkami: Germano alle Mele
Czerwona kaczka z jabłkami: Germano alle Mele może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 6,28 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 87g białka, 228g tłuszczu, oraz w sumie 2589 kalorii. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cebuli, marchew, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Pieczona Kaczka Z Jabłkami, Renesans Hvar Pieczona Kaczka Z Jabłkami, oraz Przepis Na Piersi Z Kaczki Z Jabłkami I Kminkiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Usuń głowę, szyję, końcówki skrzydeł i stopy ptaka i odstaw na bulion. Opłucz ptaka zimną wodą, następnie winem, 1 szklanką octu i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
OcetOcet
BulionBulion
WodaWoda
WinoWino
3
Spuścić płyny z ptaka i pocierać cieczami z zewnątrz ciała. Doprawić ptaka do środka i na zewnątrz solą i pieprzem. Wypchaj ptaka jabłkami, rozmarynem i czosnkiem,a ptaka rzeźnikiem?sznurek S.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RozmarynRozmaryn
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CzosnekCzosnek
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
4
Umieścić kaczkę w piekarniku holenderskim dodać 1/2 szklanki białego wina i piec w piekarniku, odsłonięty, przez 1 godzinę, fastrygując od czasu do czasu z bulionem z kurczaka. Gdy ptak jest ugotowany, wyjąć z piekarnika i pozostawić na 10 minut przed rzeźbieniem. W międzyczasie odcedzić tłuszcz z patelni i dodać pastę pomidorową. Gotować 2 do 3 minut, aż pasta pomidorowa zmienia kolor i deglaze patelni z pozostałych 1/2 szklanki octu cydr.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Ocet JabłkowyOcet Jabłkowy
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Wino BiałeWino Białe
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Dodać pozostałe 2 jabłka i gotować, aż zmiękną, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
6
Dodaj miód kasztanowy i mieszaj, aż powstanie cienki SOS. Pokroić ptaka, posypać szczypiorkiem do sosu i zalać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
SzczypiorekSzczypiorek
MiódMiód
SOSSOS
7
Podawać natychmiast.
8
W dużym rondlu o grubym dnie podgrzać olej na dużym ogniu, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Dodać wszystkie części kurczaka i brązowy na całym, mieszając, aby uniknąć spalania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki KurczakaKawałki Kurczaka
10
Usuń kurczaka i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
11
Dodaj marchew, cebula, i seler do garnka i gotować, aż miękkie i rumiane. Wrzuć kurczaka do garnka i dodaj 3 ćwiartki wody, pastę pomidorową, ziarna pieprzu i pietruszkę. Wymieszać drewnianą łyżką, aby usunąć rumiane kawałki kurczaka i warzyw z dna patelni. Doprowadzić prawie do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na małym wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 2 godziny, od czasu do czasu odtłuszczanie nadmiaru tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
PieprzPieprz
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
Cały KurczakCały Kurczak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SelerSeler
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
12
Usuń z ciepła, odkształć i naciśnij ciała stałe na dnie kadzi, aby wyjąć wszystkie płyny. Wymieszać wywar, aby ułatwić chłodzenie i odstawić na bok. Przechowywać w lodówce zapasów w małych pojemnikach do tygodnia lub zamrażać do miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia67
Magazyn