Czerwona, biała i niebieska flaga żelatynowa

Czerwona, biała i niebieska flaga żelatynowa
Czerwona, biała i niebieska flaga żelatyny może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 263 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Za $2.8 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 45 minut. Jest idealny do Czwartego Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka torebek żelatynowych, podgrzanego mleka kokosowego, torebek żelatynowych truskawek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 56%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Czerwony, biały i niebieski warstwowy tort flagowy, Czerwony, biały i niebieski warstwowy tort flagowy, oraz JELL-O żelatyna czerwony, biały i niebieski deser.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: foremka do ciastek w kształcie gwiazdy
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
3
Spryskaj dwie pół blachy do pieczenia i ćwierć blachy do pieczenia sprayem do gotowania. Odstawić do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1
Połącz gorącą wodę, zwykłą i truskawkową żelatynę. Po dokładnym połączeniu wlej warstwę truskawek do jednej z pół blach do pieczenia w lodówce. Po 15 minutach chłodzenia dodaj kilka plasterków truskawek, jeśli chcesz. Pozostaw żelatynę do ostygnięcia, aż stwardnieje, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 3 Uncje) żelatyny Limonkowej, Podzielone2 Opakowania (po 3 Uncje) żelatyny Limonkowej, Podzielone
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1
Połącz gorącą wodę, słodzone i niesłodzone mleko kokosowe, pełne mleko i zwykłą żelatynę. Po dokładnym połączeniu wlej białą warstwę do drugiej połowy blachy do pieczenia w lodówce. Pozostawić do ostygnięcia do zastygnięcia, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzone Mleko KokosoweNiesłodzone Mleko Kokosowe
żelatyna Bez Smakużelatyna Bez Smaku
1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1
Połącz gorącą wodę z niebieską i zwykłą żelatyną. Po dokładnym połączeniu wlej niebieską warstwę do ćwiartki blachy do pieczenia w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna Bez Smakużelatyna Bez Smaku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Po ustawieniu warstw wyjmij je z lodówki.
3
Rozłóż czerwoną warstwę na wyłożonym pergaminem półmisku lub desce do krojenia. Pokrój dwie trzecie białej warstwy na paski, a pozostałą trzecią zarezerwuj, aby wybić Gwiazdy foremką do ciastek w kształcie gwiazdy. Ułóż czerwoną warstwę białymi paskami. Najszerszą stroną niebieskiej warstwy skierowaną do siebie, przetnij warstwę na pół od góry blachy do dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Dodaj jedną porcję niebieskiej warstwy na białe paski w lewej górnej części flagi. Na wierzchu niebieska warstwa z białymi gwiazdami. Używając worka do szprycowania wyposażonego w gwiazdkową końcówkę, wylej bitą śmietanę i posyp jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Można spróbować Dom Perignon Rocznika Luminous butelki. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 279 dolarów za butelkę.
Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki
Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki
on otwarcie bukiet jest złożony i świetlisty, mieszanie białych kwiatów, owoców cytrusowych i pestkowych. Ogólny efekt potęguje świeżość anyżu i pokruszonej mięty. Ostateczne aromaty oferowane przez wino zaczynają wykazywać pikantne, drzewne i prażone nuty. Po długim okresie niechęci wino wreszcie się otwiera. Istnieje pełna równowaga między nosem a podniebieniem. Jego smukły, minimalistyczny, czysty, stonowany, atletyczny charakter wyraża się teraz również ciepłem. Owoce są wyraźne i wyraźne. Charakterystyczna kwasowość rocznika jest wyjątkowo dobrze zintegrowana. Jego trwałość jest głównie aromatyczna, szara, Dymna i bardzo obiecująca.Wino cieszy się dwoistością: ciepłem i świeżością, parami mięsa i jodu, gotowanymi i surowymi. Przyprawy wzmacniają i podkreślają musowanie 2008 roku i zagęszczają wino. Dom Pérignon lubi zabawne doświadczenia: sztukę kulinarną, tekstury i sprawy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia17
Magazyn