Czerwona Biała Fasola
Czerwona biała fasola wymaga mniej więcej 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 12g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Mieszanka fasoli cannellini, sól i pieprz, pasta pomidorowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest świetne. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Sałatka Farro z kalmarami, białą fasolą i zieloną fasolą, oraz Chipotle Biały kurczak Chili z kukurydzą i białą fasolą {bezglutenowy} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę, rozmaryn i sól i pieprz, do smaku. Gotować cebulę, aż słodkie i miękkie, 8 do 10 protokół. Wymieszać pastę pomidorową przez 1 minutę.
Dodać bulion, następnie wymieszać fasolę i zmniejszyć ogień do minimum. Dostosuj przyprawy i przekształć się w miskę do serwowania. Utrzymuj ciepło, aż będzie gotowe do podania.