Czekoladowy Rudolph Renifer

Czekoladowy Rudolph Renifer
Czekoladowy Renifer Rudolfa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 52g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $10.6 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz czekoladowe kwadraty z kory, plastikowe formy cukierków jeleni, mini-precel Twisty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać czerwone cukierki cynamonowe można śledzić to danie główne z Babeczki Cynamonowe Jabłkowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Podobne przepisy to Babeczki Rudolph Renifer, Rudolph Renifer Cookies, oraz Babeczki z reniferów: ulubione Rudolfa.

Instrukcje

1
Mikrofalówka 6 (2-uncja) czekolada kora powłoki kwadraty w 4-filiżanki szklanej miarki w wysokości 1 1/2 minuty, mieszając w odstępach 30 sekund. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
KoraKora
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
2
Roztopioną czekoladę wlać równomiernie na 4 kształty jeleni (w 2 formach cukierków), napełniając każdą tuż nad wierzchem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
DziczyznaDziczyzna
3
Poziom czekolady małą szpatułką, skrobanie nadmiaru z powrotem do miarki. Delikatnie dotknij formy cukierków na blacie kuchennym 2 lub 3 razy, aby usunąć pęcherzyki powietrza, jeśli to konieczne. Zamrozić 20 minut lub do firmy. Powtórz procedurę z pozostałymi 6 (2-uncjowymi) kwadratami z kory czekoladowej i 2 formami cukierków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
KoraKora
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4
Break zakrzywione boki z dala od centrum każdego skręcania precel do postaci poroże. Zanurz wierzchołki poroży w pozostałej stopionej kory czekolady w miarce i umieść na wyłożonej papierem woskowym blasze do pieczenia; zamrozić 10 minut lub do jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Pokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 CalaPokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 Cala
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
5
Odwróć czekoladowe jelenie z form na papier woskowy; ostrożnie przyciąć wszelkie szorstkie krawędzie wokół płaskich boków dolnych nożem do parkowania, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
DziczyznaDziczyzna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Mikrofalówka vanilla bark coating kwadrat w małej szklance miarki w wysokiej 1 minutę, mieszając po 30 sekundach. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Zanurz mały drewniany szpikulec w roztopionej korze wanilii; Oczy kropkami na reniferach.
Składniki, których będziesz potrzebować
ReniferyRenifery
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
7
Podgrzać czekoladę w miarce w kuchence mikrofalowej w wysokich odstępach 15 sekund, mieszając do uzyskania gładkości, jeśli to konieczne. Zanurz mały drewniany kilof w roztopionej Korie czekoladowej. Kropka stopiła czekoladową korę na głowie 1 Jelenia; przymocuj 1 czerwony cynamonowy cukierek do nosa, trzymając cukierki w miejscu, aż do przyklejenia. Powtórz procedurę z pozostałymi cukierkami i pozostałym jeleniem. Zanurz dno 1 zestawu poroży w roztopioną korę czekoladową i przymocuj do czoła 1 Jelenia, trzymając w miejscu, aż do przyklejenia. Powtórz procedurę z pozostałymi porożami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone Cynamonowe CukierkiCzerwone Cynamonowe Cukierki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
DziczyznaDziczyzna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
8
Odstawić renifery na 15 minut na papierze woskowym przed zabiegiem. Wiązać wstążkę wokół szyi każdego renifera.
Składniki, których będziesz potrzebować
ReniferyRenifery
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia45
Magazyn