Czekoladowy Renifer
Jeśli chcesz dodać więcej lacto ovo vegetarian przepisy do twojego pudełka z przepisami, czekoladowy Renifer może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis serwuje 21 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 9g tłuszczu i w sumie 225 kalorii. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. Jeśli masz pod ręką kakao do pieczenia, jajko, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Czekoladowy Renifer, Czekoladowy Renifer, oraz Czekoladowe Babeczki Z Reniferami.
Instrukcje
W dużej misce masło śmietankowe i cukry na puszystą masę. Ubij jajko i wanilię.
Połącz mąkę, kakao i sodę oczyszczoną; Dodaj do śmietany i dobrze wymieszaj. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 2 godziny lub do łatwego w obsłudze.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do 1/8 cala. grubość.
Wytnij foremką do ciastek w kształcie renifera.
Ułóż na natłuszczonej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 8-9 minut. Natychmiast naciśnij rozpalony do czerwoności każdy nos. Ostudzić przez 2-3 minuty; wyjmij z patelni na ruszty.
W razie potrzeby połącz cukier i mleko cukiernicze, aż będą gładkie.
Wytnij mały otwór w rogu wytrzymałej, zamykanej plastikowej torby; napełnij lukrem. Rura wokół krawędzi ciasteczek i dodaj kropkę dla oka.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Nomine Renard Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 50 dolarów za butelkę.
![Nomine Renard Brut]()
Nomine Renard Brut
Nuty cytrusowe, biała brzoskwinia i herbatniki maślane, świeże i bogate usta, owocowe i chrupiące z mineralnym wykończeniem.Mieszanka: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier