Czekoladowy aksamitny tort pana młodego

Czekoladowy aksamitny tort pana młodego
Ciasto czekoladowo-Aksamitne pana młodego może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru deserów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 1 kalorie. Na 1 grosz za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 100. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka jeżyn, liści jeżyn, przepisy polewa czekoladowa ganache i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 godzin. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Tort Bucikowy pana młodego, Aksamitne Ciasto Czekoladowe, oraz Tort Czekoladowy Red Velvet dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować 2 1/2 Przepisy Ciasto czekoladowe, 1 przepis na raz, i piec warstwy zgodnie z instrukcjami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Owinąć każdą warstwę folią; zamrozić 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
3
W razie potrzeby Wytnij wypukły wierzch z każdej warstwy za pomocą ząbkowanego noża.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
4
Wytnij prostokąt 1 (13 x 9 cali) i 1 (9 x 5 cali) z wytrzymałego kartonu; przykryj folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Rozprowadzić niewielką ilość czekoladowego lukru Ganache na 1 stronie prostokąta tekturowego o wymiarach 13 x 9 cali; na wierzchu umieścić 1 warstwę ciasta (13 x 9 cali).
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
6
Rozprowadź 2 1/2 szklanki nadzienia orzechowego na warstwie ciasta, pozostawiając 1-calową granicę. Top ciasto z pozostałą warstwą 13 x 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
7
Wytnij 4 drewniane szaszłyki na wysokość 13-x 9-calowy poziom; włóż szaszłyki pionowo do poziomu ciasta, równomiernie rozmieszczone i wyrównane z górną warstwą, około 3 cali od boków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
8
Złożyć 2 (9 - x 5-calowe) warstwy na tekturze, jak pokazano powyżej, używając pozostałej 1/2 szklanki nadzienia orzechowego i pomijając drewniane szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
9
Rozprowadź górę i boki obu poziomów lukrem, wygładzając mokrą metalową szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
10
Schłodzić do 2 dni lub zamrozić do 2 miesięcy.
11
Pozycja 9-x 5-calowy poziom w środku 13-x 9-calowy poziom; miejsce ciasto na stojaku.
12
Włóż łącznik do dekoracyjnej torby. Dopasuj łącznik z metalową końcówką # 32; wypełnij lukrem. Rura obramowanie powłoki na górnej i dolnej krawędzi każdego poziomu. Pipe vines on tiers using metal tip # pipe leaves on vines using metal tip #
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
13
Do ciasta przyłożyć gałązki pokryte czekoladą z niewielką ilością lukru. Ułóż liście i jeżyny na szczytach i bokach poziomów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na Pół Lub Bita śmietana, OpcjonalniePół Na Pół Lub Bita śmietana, Opcjonalnie
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W48 hrs
Porcje100
Ocena Zdrowia0
Magazyn