Czekoladowy aksamitny tort pana młodego
Ciasto czekoladowo-Aksamitne pana młodego może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru deserów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 1 kalorie. Na 1 grosz za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 100. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka jeżyn, liści jeżyn, przepisy polewa czekoladowa ganache i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 godzin. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Tort Bucikowy pana młodego, Aksamitne Ciasto Czekoladowe, oraz Tort Czekoladowy Red Velvet dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować 2 1/2 Przepisy Ciasto czekoladowe, 1 przepis na raz, i piec warstwy zgodnie z instrukcjami.
Owinąć każdą warstwę folią; zamrozić 2 godziny.
W razie potrzeby Wytnij wypukły wierzch z każdej warstwy za pomocą ząbkowanego noża.
Wytnij prostokąt 1 (13 x 9 cali) i 1 (9 x 5 cali) z wytrzymałego kartonu; przykryj folią aluminiową.
Rozprowadzić niewielką ilość czekoladowego lukru Ganache na 1 stronie prostokąta tekturowego o wymiarach 13 x 9 cali; na wierzchu umieścić 1 warstwę ciasta (13 x 9 cali).
Rozprowadź 2 1/2 szklanki nadzienia orzechowego na warstwie ciasta, pozostawiając 1-calową granicę. Top ciasto z pozostałą warstwą 13 x 9 cali.
Wytnij 4 drewniane szaszłyki na wysokość 13-x 9-calowy poziom; włóż szaszłyki pionowo do poziomu ciasta, równomiernie rozmieszczone i wyrównane z górną warstwą, około 3 cali od boków.
Złożyć 2 (9 - x 5-calowe) warstwy na tekturze, jak pokazano powyżej, używając pozostałej 1/2 szklanki nadzienia orzechowego i pomijając drewniane szaszłyki.
Rozprowadź górę i boki obu poziomów lukrem, wygładzając mokrą metalową szpatułką.
Schłodzić do 2 dni lub zamrozić do 2 miesięcy.
Pozycja 9-x 5-calowy poziom w środku 13-x 9-calowy poziom; miejsce ciasto na stojaku.
Włóż łącznik do dekoracyjnej torby. Dopasuj łącznik z metalową końcówką # 32; wypełnij lukrem. Rura obramowanie powłoki na górnej i dolnej krawędzi każdego poziomu. Pipe vines on tiers using metal tip # pipe leaves on vines using metal tip #
Do ciasta przyłożyć gałązki pokryte czekoladą z niewielką ilością lukru. Ułóż liście i jeżyny na szczytach i bokach poziomów.