Czekoladowo-Pomarańczowe Biszkopty
Czekoladowo-pomarańczowe biszkopty to bezmleczne i wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 36 i kosztuje 10 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, proszek do pieczenia, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowo-pomarańczowe biszkopty (Zapalniczka ), Truskawki Czekoladowo-Biszkoptowe, oraz Anyżowe Biszkopty W Czekoladzie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
W dużej misce wymieszaj cukier, olej, skórkę pomarańczową, wanilię i jajka. Wymieszać z mąką, proszkiem do pieczenia, sodą oczyszczoną i solą. Zagnieść ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni, aż będzie gładkie.
Uformuj połowę ciasta na raz w prostokąt, 10x3 cale, na nieprzetworzonym arkuszu ciastek.
Piec 25 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić na blasze 15 minut.
Pokroić w poprzek na plastry 1/2 cala.
Miejsce plastry wycięte boki w dół na arkuszu cookie.
Piec około 15 minut, obracając raz, aż chrupiące i jasnobrązowe. Natychmiast usuń z arkusza cookie. Cool on wire rack.
Jeden koniec każdego ciastka zanurzyć w roztopionej czekoladzie.
Umieścić na woskowanym papierze, aż czekolada będzie jędrna.