Czekoladowo-Orzechowe Karmelowe Kwadraty
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać czekoladowe zanurzone orzechowe karmelowe kwadraty spróbować. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 46. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i zbierz sól, ciężką śmietanę do ubijania, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Makaroniki Z Orzechami Laskowymi W Czekoladzie, Czekoladowo-Orzechowe Serduszka Kruche, oraz Czekoladowe Zanurzone Lace Cookie Z Orzechami Laskowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°. Linia 13 x 9 x 2-calowa metalowa patelnia do pieczenia z folią.
Wymieszać mąkę, brązowy cukier i sól w procesorze 5 sekund.
Dodaj 3/4 szklanki masła; za pomocą włączania / wyłączania, proces aż grubej formy mączki.
Przenieść na patelnię; mocno i równomiernie nacisnąć na dno patelni.
Piec ciasto na złoty, o 20 protokół. Utrzymuj temperaturę pieca.
Przynieś 6 łyżek masła, 2/3 szklanki cukru, śmietanę, miód i drobno startą skórkę pomarańczową, aby zagotować w ciężkim małym rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści i masło rozpuści. Gotować, aż termometr Candy rejestruje 110°, o 6 minut. Wymieszaj orzechy i kandyzowaną skórkę pomarańczową.
Łyżka gorącej mieszaniny orzechów równomiernie na skorupie w patelni. Powrót do piekarnika i piec, aż cała powierzchnia jest bulgotanie, o 10 protokół. Fajne 20 minut. Używając folii jako pomocy, podnieś ciastko z patelni. Ostrożnie obrać folię z krawędzi.
Pokrój ciepłe ciastko na kwadraty 1,5 cala. Całkowicie fajne ciasteczka.
Linia obramowana blachą do pieczenia z pergaminem lub papierem woskowanym. Roztopić czekoladę w małej metalowej misce ustawionej na rondlu gotującej się wody, aż będzie ciepły w dotyku.
Wyjąć miskę z wody. Zanurz róg lub krawędź każdego ciastka w roztopionej czekoladzie i umieść na przygotowanej blasze do pieczenia. Schłodzić, aż czekolada jest ustawiona, około 1 godziny. DO AHEAD: pliki cookie można tworzyć do 3 tygodni wcześniej. Przechowywać w szczelnym pojemniku w zamrażarce. Przed podaniem doprowadzić ciasteczka do temperatury pokojowej.