Czekoladowo-Malinowe Obroty

Czekoladowo-Malinowe Obroty
Czekoladowe maliny to bezmleczne przepis z 32 porcjami. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka dobrej jakości czekolady mlecznej, jajko, dżem malinowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci to Epikurious. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Czekoladowo-Malinowe Obroty, Malinowe Obroty, oraz Malina-rabarbar dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Rozwałkuj 1 arkusz ciasta francuskiego na 12-calowy kwadrat na lekko posypanej mąką powierzchni za pomocą wałka do ciasta, a następnie zetrzyj nadmiar mąki z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
4
Pokrój na 16 kwadratów.
5
Ubić razem jajko i szczyptę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Umieść 1/2 łyżeczki dżemu i 1 łyżeczkę czekolady na środku każdego kwadratu, a następnie umyj krawędzie kwadratów z ubitym jajkiem. Złóż każdy kwadrat na pół, tworząc trójkąt, naciskając krawędzie do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
DżemDżem
7
Wyszczotkuj wierzchy ciastek z pozostałym jajkiem i przenieś na wyłożoną blachę do pieczenia. Schłodzić na blasze, jednocześnie wykonując 16 kolejnych wypieków w ten sam sposób, przenosząc na drugą blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
8
Piec ciasta, przełączanie pozycji arkuszy w połowie pieczenia, aż złoty i gotowane przez, o 20 protokół. Schłodzić na prześcieradłach na stojakach 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Magazyn