Czekoladowo-Jagodowa Rozkosz

Czekoladowo-Jagodowa Rozkosz
Czekoladowo-Jagodowa Rozkosz może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. 184 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka mleka, budyń instant o smaku czekoladowym galaretki, chłodna ubijana polewa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Melon Berry Bliss, Berry Bliss Cake, oraz Vanilla Berry Hemp Bliss Smoothie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić pudding wymieszać i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać z chłodnym batem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Łyżka do połowy do 6 szklanek deserowych; wierzch z warstwami jagód i pozostałą mieszaniną budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
3
Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn