Czekoladowe Bezy

Czekoladowe Bezy
Czekoladowe bezy mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 7 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz vanillan ekstrakt, cukier, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Spróbuj Czekoladowe Bezy, Bezy Czekoladowe Z Orzechami Laskowymi, oraz Czekoladowe bezy z truskawkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 25
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Przykryć blachę papierem do pieczenia; zabezpieczyć taśmą maskującą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
W dużej misce umieścić białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Połączyć cukier i 3 łyżki kakao, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać mieszaninę cukru do mieszaniny białek jaj, 1 łyżkę na raz, ubijając ze średnią prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie złożyć w minichips i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Mieszamy łyżką do torebki z ciastem wyposażonej w okrągłą końcówkę o średnicy 1/2 cala lub dużą plastikową torebkę z zamkiem błyskawicznym z 1 narożnikiem wyciętym w celu utworzenia otworu o średnicy 1/2 cala. Rura 30 (2-calowy-Okrągły) kopce 1/4 cala od siebie na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
6
Piec w temperaturze 250 przez 1 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Wyłączyć piekarnik; schłodzić bezy w zamkniętym piekarniku przez 1 godzinę. Ostrożnie usuń bezy z papieru. Za pomocą drobnego Sitka odpylić bezy z 1 łyżką kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn