Czekoladowe Bezy
Czekoladowe bezy mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 7 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz vanillan ekstrakt, cukier, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Spróbuj Czekoladowe Bezy, Bezy Czekoladowe Z Orzechami Laskowymi, oraz Czekoladowe bezy z truskawkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryć blachę papierem do pieczenia; zabezpieczyć taśmą maskującą.
W dużej misce umieścić białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany.
Połączyć cukier i 3 łyżki kakao, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać mieszaninę cukru do mieszaniny białek jaj, 1 łyżkę na raz, ubijając ze średnią prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie złożyć w minichips i wanilii.
Mieszamy łyżką do torebki z ciastem wyposażonej w okrągłą końcówkę o średnicy 1/2 cala lub dużą plastikową torebkę z zamkiem błyskawicznym z 1 narożnikiem wyciętym w celu utworzenia otworu o średnicy 1/2 cala. Rura 30 (2-calowy-Okrągły) kopce 1/4 cala od siebie na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 250 przez 1 1/2 godziny.
Wyłączyć piekarnik; schłodzić bezy w zamkniętym piekarniku przez 1 godzinę. Ostrożnie usuń bezy z papieru. Za pomocą drobnego Sitka odpylić bezy z 1 łyżką kakao.