Czekoladowe Batoniki Revel
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać czekolady Revel bary spróbować. Jedna porcja zawiera 486 kalorii, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 67 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jeśli masz sól, jajka, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 34%. Spróbuj Czekoladowe Batoniki Revel, Czekoladowe Batoniki Orzechowe Revel, oraz Chipsy z jarmużu i batoniki z czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali.
W dużej misce, ubić razem 1 szklanka masła i brązowego cukru, aż puszyste.
Wymieszać w jajkach i 2 łyżeczki wanilii. W innej misce połączyć owies, mąkę, sodę oczyszczoną i 1 łyżeczkę soli; wymieszać z masłem. Odstawić.
W średnim rondlu podgrzać słodzone mleko skondensowane, chipsy czekoladowe, 2 łyżki masła i 1/2 łyżeczki soli na małym ogniu, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji.
Zdjąć z ognia. Wymieszać orzechy włoskie i 2 łyżeczki wanilii.
2/3 mieszaniny owsa wkleić na dno przygotowanej patelni.
Rozprowadzić mieszaninę czekolady równomiernie na wierzchu i kropki z pozostałą mieszaniną owsa.
Piec przez 30 do 35 minut w nagrzanym piekarniku.
Ostudzić na stojaku z drutu, a następnie pokroić w pręty.