Czekoladowe babeczki z solonym lukrem karmelowym i nadzieniem czekoladowym
Przepis czekoladowe babeczki z solonym lukrem karmelowym i nadzieniem czekoladowym może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 2 godziny i 5 minut. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 894 kalorie, 4G białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mleka, wody, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe babeczki z solonym lukrem karmelowym, Czekoladowe babeczki z solonym lukrem karmelowym, oraz Czekoladowe babeczki z krówkami wypełnione batonem czekoladowym i polewą Bezową Z Pianki.
Instrukcje
1
Na babeczki czekoladowe: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 24-cup muffin pan z wkładkami cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej misce zmiksować granulowany cukier, masło i olej. Ubić jajka, po kolei, aż będą puszyste.