Czekoladowe Babeczki Z Masłem Orzechowym

Czekoladowe Babeczki Z Masłem Orzechowym
Czekoladowe babeczki z masłem orzechowym mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 41 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, mąkę chlebową, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki bananowe z masłem orzechowym z bitą czekoladą Ganache z masłem orzechowym, Babeczki z masłem orzechowym Creme z czekoladowym Ganache z masłem orzechowym, oraz Czekoladowe Babeczki Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 12 standardowych kubków muffin z wkładkami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
Czekoladę i kakao umieścić w misce do miksowania i zalać gorącą kawą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
3
Trzepaczka aż będzie gładka cool.In inną miskę, wymieszać mąkę, cukier, sól i soda oczyszczona razem, odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Ubić olej, jajka, ocet i wanilię do schłodzonej mieszaniny czekolady, aż będzie gładka, a następnie wymieszać z mieszaniną mąki. Podzielić ciasto między miseczkami do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Piec 17-19 minut, aż babeczki są ustawione i po prostu twarde w dotyku. Schłodzić całkowicie na stojaku.Następnie zrób ganache. Potrzebuje czasu na ochłodzenie, więc lubię robić to wcześnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
6
Podgrzać krem w miarce do mikrofalówki (używam 2 szklanki Pyrex), aż zacznie się gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
7
Dodać drobno posiekaną czekoladę i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
8
Odstawić na kilka minut, następnie ponownie wymieszać, aż czekolada całkowicie się rozpuści i mieszanina będzie gładka. Wymieszać z zmiękczonym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
9
Pozostaw do ostygnięcia przez około 10 minut, a następnie wlej do worka z ciastem lub Heavy Duty freeze bag i pozostaw do ostygnięcia i zagęszczenia.Dodać nadzienie masło orzechowe, połączyć masło i masło orzechowe i ubić do kremowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
10
Stopniowo dodawać cukier cukierniczy, ubijając do dobrze wymieszanego, następnie dodać sól, wanilię i śmietanę i ubijać, aż będzie gładka.Wyrzeźbić małą studnię w każdej babeczce i wypełnić nadzieniem z masła orzechowego. Można go włożyć do łyżki lub wyjąć z zamrażarki bag.At w tym miejscu ganache powinien być chłodny i lekko gruby. Jeśli nie, wrzuć go do lodówki na około 10 minut. Odetnij końcówkę z torby dekoracyjnej (lub torby zamrażarki) i wymieszaj ganache z babeczką.Pipe lub łyżka trochę odrobiny masła orzechowego w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn