Czekoladowe Babeczki Z Masłem Orzechowym
Czekoladowe babeczki z masłem orzechowym mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 41 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, mąkę chlebową, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki bananowe z masłem orzechowym z bitą czekoladą Ganache z masłem orzechowym, Babeczki z masłem orzechowym Creme z czekoladowym Ganache z masłem orzechowym, oraz Czekoladowe Babeczki Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 12 standardowych kubków muffin z wkładkami papierowymi.
Czekoladę i kakao umieścić w misce do miksowania i zalać gorącą kawą.
Trzepaczka aż będzie gładka cool.In inną miskę, wymieszać mąkę, cukier, sól i soda oczyszczona razem, odstawić.
Ubić olej, jajka, ocet i wanilię do schłodzonej mieszaniny czekolady, aż będzie gładka, a następnie wymieszać z mieszaniną mąki. Podzielić ciasto między miseczkami do pieczenia.
Piec 17-19 minut, aż babeczki są ustawione i po prostu twarde w dotyku. Schłodzić całkowicie na stojaku.Następnie zrób ganache. Potrzebuje czasu na ochłodzenie, więc lubię robić to wcześnie.
Podgrzać krem w miarce do mikrofalówki (używam 2 szklanki Pyrex), aż zacznie się gotować.
Dodać drobno posiekaną czekoladę i wymieszać.
Odstawić na kilka minut, następnie ponownie wymieszać, aż czekolada całkowicie się rozpuści i mieszanina będzie gładka. Wymieszać z zmiękczonym masłem.
Pozostaw do ostygnięcia przez około 10 minut, a następnie wlej do worka z ciastem lub Heavy Duty freeze bag i pozostaw do ostygnięcia i zagęszczenia.Dodać nadzienie masło orzechowe, połączyć masło i masło orzechowe i ubić do kremowej.
Stopniowo dodawać cukier cukierniczy, ubijając do dobrze wymieszanego, następnie dodać sól, wanilię i śmietanę i ubijać, aż będzie gładka.Wyrzeźbić małą studnię w każdej babeczce i wypełnić nadzieniem z masła orzechowego. Można go włożyć do łyżki lub wyjąć z zamrażarki bag.At w tym miejscu ganache powinien być chłodny i lekko gruby. Jeśli nie, wrzuć go do lodówki na około 10 minut. Odetnij końcówkę z torby dekoracyjnej (lub torby zamrażarki) i wymieszaj ganache z babeczką.Pipe lub łyżka trochę odrobiny masła orzechowego w środku.