Czekoladowe Babeczki Z Masłem Orzechowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać Czekoladowe masło orzechowe Cupcakes spróbować. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 355 kalorii, 8G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, cukier puder, kremowe masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Babeczki bananowe z masłem orzechowym z bitą czekoladą Ganache z masłem orzechowym, Babeczki z masłem orzechowym Creme z czekoladowym Ganache z masłem orzechowym, oraz Czekoladowe Babeczki Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, beat ciasto mix, woda, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut. Rezerwa 12 z masła orzechowego cup cukierki do dekoracji. Grubo posiekać Pozostałe cukierki; mieszać do ciasta. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 18 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Całkowicie fajne.
W średniej misce, beat cukier puder, masło orzechowe, masło i wanilia z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Dodać śmietanę do ubijania; ubijać, aż lukier będzie gładki i można go smarować. Lodowe babeczki.
Wytnij reserved peanut butter cup cukierki na pół; udekoruj każdą babeczkę 1 pół cukierka.