Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj czekoladowych babeczek niespodzianek. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 329 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, ocet, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Podobne przepisy to Czekoladowe Babeczki Niespodzianka, Podwójne Czekoladowe Babeczki Niespodzianka, oraz Wiosenna Niespodzianka Czekoladowe Babeczki.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Linia 24 kubki na muffinki z wkładkami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Piekarnik
2
W dużej misce wymieszać mąkę, 2 szklanki cukru, kakao, 1 łyżeczkę soli i sody oczyszczonej. Wymieszać z olejem, wodą, octem i wanilią, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Wanilia
Ocet
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
Cukier
Woda
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać mieszaninę do przygotowanych kubków muffin, wypełniając każdy 2/3 pełne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
4
Aby zrobić nadzienie: w średniej misce, ubić razem serek, jajko, 1/2 szklanki cukru i 1/4 łyżeczki soli, aż będzie lekki i puszysty. Wymieszać z czekoladą. Do każdej babeczki Wrzuć czubatą łyżeczkę śmietankowego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Serek śmietankowy
Babeczki
Cukier
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 25 minut. Pozostawić do ostygnięcia.