Czekoladowe Babeczki Espresso

Czekoladowe Babeczki Espresso
Czekoladowe babeczki Espresso mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 393 kalorie, 4G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 58 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś słodko-gorzki Baton do pieczenia czekolady, masło, masło i kilka innych rzeczy, aby dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe Babeczki Espresso, Czekoladowe Babeczki Espresso, oraz Babeczki Espresso z Ganache mlecznej czekolady i polewą z białej czekolady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 24 kubki muffin z wkładkami papieru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W średnim rondlu połącz masło, kakao w proszku, czekoladę i espresso w proszku. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż czekolada się rozpuści i mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Ostudzić przez 20 minut.
4
W dużej misce ubij cukier i jajka na średniej prędkości mikserem, aż będą puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
W średniej misce połączyć mąkę, sól, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną. Stopniowo dodawać do mieszaniny cukru, ubijając aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodać mieszaninę czekolady, mieszając, aż będzie gładka. Wymieszać z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
7
Łyżka ciasta do przygotowanych kubków muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
8
Piec, aż Drewniany pick wstawiony w centrum wychodzi czysty, 12 do 14 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Ostudzić w patelniach przez 10 minut.
10
Wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
11
Wymieszaj lub rozłóż kremowy lukier Espresso na każdej babeczce. Na wierzch w razie potrzeby polać ziarenkami espresso pokrytymi czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna Espresso Pokryte CzekoladąZiarna Espresso Pokryte Czekoladą
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
12
W dużej misce połącz śmietanę i proszek espresso, mieszając, aż proszek espresso się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Dodać masło i ubić na średniej prędkości mikserem, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać cukier cukierniczy, ubijając aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn