Czekoladowo-Orzechowy kruchy z solą morską jest bezglutenowe deser. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 198 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka migdałów, półsłodkich chipsów czekoladowych, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowo-Lawendowy Orzech Sosnowy Kruchy, Mrożone banany w czekoladzie z orzechami kruche, oraz Sól Morska I Czekolada Zanurzone Jabłka dla podobnych receptur.