Czekolada Chex® Karmelowe Batony Kukurydziane
Czekolada Chex® karmelowe batony kukurydziane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 32. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz syrop kukurydziany, popped maślany popcorn mikrofalowy, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Chex ® Caramel Corn, Caramel Corn Chex ® Mix, oraz Caramel Corn Chex® Mix (1/2 ) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło dno i boki patelni 13x9 cali.
Wyjąć i wyrzucić nieopakowane ziarna z popcornu. W dużej misce wymieszać popcorn, płatki i precle; odstawić.
W 2-cup microwavable miarki, mikrofalowy brązowy cukier, syrop kukurydziany i masło odkryte na wysoki 1 do 2 minut lub do wrzenia, mieszając po 1 minucie. Kuchenka mikrofalowa o 30 sekund dłużej; wymieszać.
Wlać mieszaninę płatków w misce, mieszając do równomiernego pokrycia. Naciśnij mocno na patelni.
W małej kuchence mikrofalowej miski, kuchenka mikrofalowa czekolada chips odkryte na wysoki 30 sekund do 1 minuty lub do chips można mieszać gładko.
Mżawka nad kratami. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 4 rzędy.