Czarny Tort Czekoladowy

Czarny Tort Czekoladowy
Czarne ciasto czekoladowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 15. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 268 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, mąkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jedna miska czarna herbata ciasto czekoladowe z ciepłym polewą czekoladową, Czarny Tort Czekoladowy, oraz Przepis Na Ciasto Czekoladowe Z Czarnym Kotem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali. Mąkę, cukier, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, kakao i sól przesiać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Skracanie rozpuścić we wrzącej wodzie, następnie wymieszać z mieszaniną mąki do wymieszania. Ubić jajka, następnie wymieszać z wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
JajkoJajko
3
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn