Czarny bas z ciecierzycą, małże i Chorizo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.01 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 725 kalorii. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka masła, czosnku, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tajny składnik (Chorizo): Chorizo-gotowane na parze małże i małże z białą fasolą, Kiełbasa i małże z ciecierzycą, oraz Małże Chorizo dla podobnych receptur.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.