Czarna fasola, kukurydza i żółty ryż
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Czarna fasola, kukurydza i żółty ryż może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 123 kalorie, 5G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, kukurydzę z kernela, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sum w sosie orzechowym z dodatkiem fasoli maślanej, żółtej kukurydzy, czarnego ryżu i świeżego szpinaku, Czarna fasola i żółty ryż, oraz Czarna fasola i żółty ryż.
Instrukcje
Doprowadzić ryż, wodę i oliwę z oliwek do wrzenia w rondlu na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, a płyn zostanie wchłonięty, 20 do 25 minut.
Wymieszać fasolę, kukurydzę, sok z limonki i kminek w dużej misce. Wymieszać z ugotowanym ryżem i podawać.