Czarna Fasola I Salsa Tomatillo

Czarna Fasola I Salsa Tomatillo
Black Bean i Tomatillo Salsa wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Na 45 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz anaheim chile, sól, kolendrę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest solidne. Podobne przepisy to Enchiladas z kurczakiem, kukurydzą i czarną fasolą z salsą Tomatillo, Pikantna Tilapia Z Czarną Fasolą, Mango I Salsą Tomatillo, oraz Black Bean Tomatillo Dip.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w dużej misce. Wrzucić delikatnie połączyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn