Cytrynowe szparagi gotowane na parze z pokruszoną fetą (lub tartym parmezanem)

Cytrynowe szparagi gotowane na parze z pokruszoną fetą (lub tartym parmezanem)
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie danie główne? Cytrynowe szparagi gotowane na parze z pokruszoną fetą (lub tartym parmezanem) mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 407 kalorii, 25g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 11,26 zł / porcja, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wody, szparagi, feta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Prosty cytrynowy makaron Fetan i Mascarpone z grillowanymi szparagami, Cytrynowe Szparagi Z Orzeszkami Pinii I Parmezanem, oraz Alouette Pokruszona Feta Śródziemnomorska Caponata.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn