Cytrynowe Babeczki Piernikowe
Need a deser bezmleczny? Lemon Drop Gingerbread Cupcakes może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 18 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Mieszanka sody oczyszczonej, mąki, mielone goździki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Babeczki Lemon Drop, Babeczki Lemon Drop, oraz Babeczki Lemon Drop dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w średniej misce; dobrze wymieszać i odstawić. Beat brązowy cukier i masło w dużej misce na średniej prędkości miksera, aż lekkie i puszyste.
Dodaj melasę i jajko, dobrze ubijając.
Dodać mieszankę mąki do mieszaniny masła na przemian z bardzo gorącą wodą, zaczynając i kończąc mieszanką mąki; dobrze ubić po każdym dodaniu.
Umieść 18 papierowych wkładek na muffinki w kubkach na muffinki; podziel ciasto równomiernie między wkładki na kubki.
Piec w 350 przez 20 minut lub do drewnianego pick wstawiony w środku 1 cupcake wychodzi czysty.
Ostudzić w patelniach 10 minut na stojaku z drutu; Usuń babeczki z patelni i umieść na stojaku z drutu. Wywierć kilka otworów w górnej części każdej ciepłej babeczki drewnianym kilofem; równomiernie rozprowadź koncentrat lemoniady na babeczkach.
Niech ostygnie całkowicie.
Łyżka około 1 łyżeczki glazury lemoniady na każdej babeczce i delikatnie rozprowadzić.
Odstawić aż do zestawów glazury.