Cytrynowa Zupa Szparagowa
Cytrynowa zupa szparagowa może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz kawałki szparagów i tipsy, młode ziemniaki, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest idealny do Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Podobne przepisy to Szparagi Cytrynowe, Lemony Shrimp ' n ' Asparagus, oraz Szparagi garlicko-cytrynowe.
Instrukcje
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać cebulę i czosnek, i smażyć do miękkości.
Dodać szparagi i 4 kolejne składniki.
Doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, 10 minut. Lekko schłodzić.
Połowę mieszaniny przetworzyć w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Przenieść do innego pojemnika i powtórzyć procedurę z pozostałą mieszaniną.
Powrót szparagi mieszaniny do holenderskiego piekarnika, i wymieszać z mlekiem. Gotować tylko do momentu podgrzania zupy. (Nie gotować.)
Podawać na gorąco lub na zimno z pożądanymi dodatkami.