Cytrusowa Miecznik Z Cytrusową Salsą

Cytrusowa Miecznik Z Cytrusową Salsą
Cytrusowa miecznik z cytrusowym Salsan jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 493 kalorie. Na $5.75 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, kawałki ananasa, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć biały cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Podobne przepisy to Miecznik Z Cytrusowym Pesto, Miecznik z Saladą cytrusową, oraz Miecznik Cytrusowy Z Masłem Kolendrowym.

Instrukcje

1
Zrobić salsę: w średniej wielkości misce, połączyć pomarańcze, kawałki ananasa, mango, mielone jalapenos, 3 łyżki soku pomarańczowego, pokrojona w kostkę czerwona papryka, cukier, i kolendra.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki AnanasaKawałki Ananasa
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dobrze wymieszać i przechowywać w lodówce pokryte.
3
W niereaktywnej misce wymieszaj 1/2 szklanki soku pomarańczowego, oliwę z oliwek, pieprz cayenne i koncentrat soku ananasowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku AnanasowegoKoncentrat Soku Ananasowego
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Umieść steki z miecznika w misce i obróć się, aby dobrze płaszcz. Marynować miecznika w mieszaninie przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Przygotuj zewnętrzny grill z naoliwionym stojakiem ustawionym 6 cali od źródła ciepła. Na grillu gazowym Ustaw ciepło na średnio-wysokie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Grilluj miecznika z każdej strony przez łączny czas około 12 do 15 minut, aż będzie nieprzejrzysty w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Grillowaną rybę podawać z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia47
Magazyn